TouchME® nano

PRETRESI !
POSPREJAJ !
POSUŠI !
DOTAKNI SE !
UŽIVAJ !
Dolgotrajna tekstilna dišava in nevtralizator slabega vonja, ki se aktivira na dotik. TouchME® je revolucionaren, ultra-luksuzen, nano-tehnološki, ultra dolgo-obstojni, na dotik aktiviran pametni parfum in nevtralizator slabih vonjav.
TouchME® je emulzija nanokapsul, ki vsebuje dišavo. Nanokapsule se zlomijo med fizičnim stikom in šele nato sprostijo čudovit vonj. Nano plast dišave ne izhlapi, če se je ne dotaknete in aktivirate. Tudi eno leto po nanosu bo še vedno deloval in lepo dišal, enako kot na dan, ko ste obdelali površino.
Vrste uporabe:
Vse površine, ki se jih ljudje dotaknejo ali hodijo/ sedijo, bo razpršilo privlačno dišavo v okolico. Zelo širok spekter uporabe, na primer: sedeži / notranjosti vozil, npr.: osebni avtomobili, taksiji, avtobusi, vozila javnega prevoza, vlaki, letala, savne itd. Tekstilne površine, kot so.: zavese, dnevno pohištvo, sedežne garniture, zofe, posteljnina, preproge, brisače, halje, copati, itd. Poslovni objekti npr.: hoteli, kompleksi za prosti čas, SPA objekti, telovadnice, letoviške nastanitve, turistične zmogljivosti, križarke, občinske zgradbe, čakalnice, bolnišnice itd.

Čudovite dišave:

TouchME® BLUE – Chypre tip dišave, cvetlična dišava

TouchME® GOLD – Sveža, cvetlična dišava

TouchME® RED – Sveža, sadna dišava

KONCEPTI DIŠAV