Touch ME® ViroeX

Nano parfum + Nevtralizator vonja + Razkužilo + Dezintektor

PRETRESI !
POSPREJAJ !
POSUŠI !
DOTAKNI SE !
UŽIVAJ !
Touch ME® ViroeX je nano parfum, nevtralizator vonja, razkužilo in dezintektor brez alkohola v enem za tekstil in vpojne površine. Aktivira se na dotik in vsebuje dolgotrajno, globoko prodirajoče razkužilo in dezinfektor.
TouchME® ViroeX vsebuje edinstvene tehnološko napredne sestavine, ki so idealne za dolgotrajno razkuževanje, izkoreninjenje virusov, bakterij in drugih klic na površinah, Obogaten z revolucionarno tehnologijo, ki omogoča dolgotrajno nano-dišavo, aktivirano na dotik! Površine obdelajte s TouchME® ViroeX zdaj in takoj bo izkoreninil viruse, bakterije in mikrobe, poleg tega pa bo dodal obdelanim površinam plast nano dišave.
Vrste uporabe:

Vse, kar se ljudje dotaknejo ali hodijo/sedijo, bo razkuženo in bo razpršilo privlačno dišavo v okolico. Uporabljate ga lahko na vseh vrstah tekstila in tkanin, brušenem usnju in gobastih površinah – na sedežih v vozilu, npr. avtomobilih, taksijih, avtobusih, vozilih javnega prevoza…. Uporabljate ga lahko za tekstilne površine, kot so npr. preproge, zavese, sedežne garniture doma, v hotelih, poslovnih in drugih prostorih, brisače, kopalne in druge plašče, copate…., v vseh turističnih, gostinskih, poslovnih, javnih prostorih, npr. hoteli, prosti čas, turizem, občinske zgradbe, zdravstveni domovi, bolnišnice itd.

Čudovite dišave:

TouchME® BLUE – Brez alkohola, Chypre tip dišave, cvetlična dišava, globoko prodorno razkužilo in dezinfektor

TouchME® GOLD – Brez alkohola, sveža, cvetlična dišava, globoko prodorno razkužilo in dezinfektor

TouchME® RED – Brez alkohola, sveža, sadna dišava, globoko prodorno razkužilo in dezinfektor

KONCEPTI DIŠAV