TouchME® PET

 

Nano parfum in nevtralizator slabega vonja za živali, njihova oblačila in površine, kjer se zadržujejo.

PRETRESI !
POSPREJAJ !
POSUŠI !
DOTAKNI SE !
UŽIVAJ !
TouchME® PET je revolucionaren, ultra-luksuzen, nano-tehnološki, ultra dolgo-obstojni, na dotik aktiviran pametni parfum in nevtralizator slabih vonjav za vse živali, oziroma za hišne ljubljenčke.
Ko TouchME® PET posprejate (nanesete) na vašega hišnega ljubljenčka, deluje kot parfum in nevtralizator slabega vonja ter naredi dlako vašega hišnega ljubljenčka sijočo in svilnato.
Lahko ga nanesete neposredno na dlako vašega hišnega ljubljenčka ali katero koli tekstilno površino okoli vašega doma, ki jo uporablja vaš hišni ljubljenček. Nano-kapsule na površinah, obdelanih s TouchME®, se ob fizičnem stiku razbijejo in tako nevtralizirajo neprijetne vonjave. TouchME® PETon začne delovati, ko je res pomembno, da vas obkroža prijeten vonj. 
Vrste uporabe:
Uporabljate ga lahko kot parfum za hišne ljubljenčke ali na kateri koli tekstilni površini, ki obkroža vas in vašega ljubljenčka – preproge, blazine za hišne ljubljenčke, postelje za hišne ljubljenčke, odeje za hišne ljubljenčke, oblačila za hišne ljubljenčke, sedežne garniture, sobno posteljnino, brisače, halje, zavese. copate itd.

Čudovite dišave:

TouchME® BLUE – Chypre tip dišave, cvetlična dišava

TouchME® GOLD – Sveža, cvetlična dišava

TouchME® RED – Sveža, sadna dišava

KONCEPTI DIŠAV