TouchME® Essential

PRETRESI !
POSPREJAJ !
POSUŠI !
DOTAKNI SE !
UŽIVAJ !
Revolucionarna tekstilna in površinska dišava, ki se aktivira na dotik, z inkapsuliranimi eteričnimi olji. TouchME® Essential je revolucionarna, razkošna, nano-tehnološka, ultra-dolgo obstojna pametna dišava na dotik, ki vsebuje kapsulirano eterično olje. TouchME® Essential vsebuje edinstvene tehnološko napredne sestavine, ki so idealne za aromaterapijo.
Ta nov in inovativen izdelek s pametno tehnologijo je sestavljen iz nanokapsul, ki vsebujejo dišavo in eterično olje. Nanodelci se oprimejo površine in se na njih razbijejo pri fizičnem stiku. TouchME Essential deluje kot aromaterapevtski izdelek, poleg tega pa je čutna dišava, ki povečuje samozavest. Plasti nanodelcev, ki vsebujejo dišave in eterično olje, se aktivirajo samo z dotikom. Obdelane površine, ki niso pogosto v stiku z uporabnikom / javnostjo, ostanejo v mirovanju eno leto ali dlje.
Vrste uporabe:

Vse površine, ki se jih ljudje dotaknejo ali hodijo/ sedijo, bo razpršilo privlačno dišavo in eterično olje aromaterapije v okolico. Zelo širok spekter uporabe, na primer: sedeži / notranjosti vozil, npr.: osebni avtomobili, taksiji, avtobusi, vozila javnega prevoza, vlaki, letala, savne itd. Tekstilne površine, kot so na primer: zavese, dnevno pohištvo, sedežne garniture, zofe, posteljnina, preproge, brisače, halje, copati, itd. Poslovni objekti npr.: hoteli, kompleksi za prosti čas, SPA objekti, telovadnice, letoviške nastanitve, turistične zmogljivosti, križarke, občinske zgradbe, čakalnice, bolnišnice itd.

Eterična olja:

TouchME® essential lavender – sivka je večnamensko olje. Ima protivnetne, protiglivične, antidepresivne, antiseptične, antibakterijske in protimikrobne lastnosti.

TouchME® essential Mint – V aromaterapiji olje poprove mete pomaga pri zdravljenju kašlja in prehlada, lajšanju bolečin, izboljšanju duševnih funkcij in zmanjševanj stresa.